За компанијата

М ПЛУС компанијата за перење и пеглање облека со еколошки производи е една од најголемите еколошки пералници во Македонија, која работи на површина од 443 м². Месечниот капацитет на пералницата е 45 тони, со целосно автоматизираниот систем за дозирање детергент.

Квалитет

За разлика од другите перални, М ПЛУС нуди персонализирани и квалитетни услуги дизајнирани за вас и вашите потреби. Нашите професионалци ќе ги задоволат и надминат сите ваши очекувања.
Бидете сигурни дека вашите алишта ќе им посветиме голема грижа и внимание бидејќи М ПЛУС верува во овозможување на највисоко-квалитетен сервис за перење.напредна технологија, врвна инфраструктура...

Кои се предностите за вашата компанија при користење на надворешно перење

Трошоците кои би ги вложиле во сопствена пералница ќе ви бидат заштеда која може да ја трошите за други цели
Просторот кој нема да го искористите за пералница, може да се искористи за други цели
Ги елиминирате трошоците за инвестирање во нови машини
Ги елиминирате дополнителните трошоци за одржување и поправки на машините
Ги намалувате трошоците за вработени во пералница
Ги намалувате трошоците за вода, струја, природен гас и детергенти
Економскиот рок на траење на текстилот се продолжува со употреба на квалитетна вода и хемикалии
Се подобрува испитувањето и контролата на текстилот
Вашата компанија може да се фокусира на вашата основна дејност
Трошоците за перење можете да ги прикажувате како расходи

 

Teл: +389 071 305 634 E-mail: peralna@mont.mk

COPYPRIGHT © MONT 2015. ALL RIGHTS RESERVED.